Sexkurs för tiggare

Ni har väl hört och läst om att kvinnliga tiggare i Stockholm ska erbjudas  undervisning i sex och hygien. De ska dessutom få hälsokontroller, hygienartiklar och kondomer.

http://www.dn.se/sthlm/kritik-mot-sexkurs-for-romer/

Det är de rödgröna politikerna som hittat på detta. Jag tycker att det är  fördomsfullt och en fruktansvärd människosyn att tro att tiggarna inte ens har de basala kunskaperna vad gäller sex och hygien. Dessutom anser jag att det är ojämlikt att bara kvinnorna ska få gå kursen. Om man nu får igång denna förnedringskurs borde väl båda könen få delta. Eftersom det dessutom ska delas ut gratis kondomer är det väl rimligt att männen också känner sig delaktiga. För det är väl ändå tiggarkvinnornas män som ska använda p-skydden. Jag kan inte tänka mig att politikerna menar något annat.

Dessutom ska kvinnorna ersättas för förlorad arbetsinkomst när de deltar i kursen. Har ni hört på maken. Plötsligt anses tiggeri som ett arbete. Detta är ju bedrövligt i ett välfärdssamhälle där tiggeri absolut inte borde förekomma.

Hoppas att tiggarna slipper en sån här skylt för att få ersättning för förlorad inkomst

Hoppas att tiggarna slipper en sån här skylt för att få ersättning för förlorad inkomst.

Jag undrar hur de rödgröna partierna hade reagerat om det hade varit ett borgerligt förslag.  Man vill inte ens tänka tanken, om vad som skulle ha hänt om SD hade legat bakom sex- och hygienkursen. Förmodligen hade det då blivit kraftfulla demonstrationer av sossar, miljöpartister, vänsterpartister och FI -sympatisörer som unisont och högljutt gapat: ” SD är rasister”, på gator och torg.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>