Let´s dance med Linda Lindorff

I ”Let´s dance” är det som vanligt, duktiga dansare får lämna programmet. Förra året var det många dansanta deltagare men Ingemar Stenmark vann. Ingen kan väl påstå att han var den bäste dansaren. Däremot var han den bäste slalomåkaren när det begav sig. Jag har nu börjat fundera på om Thomas Wassberg kommer att segra i år. Han var en enormt duktig skidåkare och bjöd på många härliga stunder för oss i TV-sofforna.  Men Wassberg är nog en av de absolut sämsta dansarna någonsin i ”Let´s dance”  historia. Trots detta faktum så tror jag alltså att han kan ta hem glasskon, segertrofén, i år. Nästa år kommer Björn Ferry med i programmet och han vinner också!

Vem åker ut nu på fredag då? Det blir antagligen Linda Lindorff eller Nassim al Fakir. Jag hoppas det inte blir Linda. För någon vecka sedan lovade hon att dricka skumpa ur sina gamla stövlar om hon blev kvar i tävlingen. Hon fick stanna och infriade sitt löfte. Med bönder på läktaren förra fredagen fick hon tydligen tur och fick dansa vidare. Linda har ju förkärlek för bönder. Programledare är hon  för ”Bonde söker fru” och när jag var med i ”Farmen” var det hon som ledde programmet. Jag borde egentligen vara närvarande på fredag när ”Let´s dance” går av stapeln. Jag var ju en låtsasbonde, till och med storbonde, på ”Farmen”. Jag tror att jag skulle ge henne tur. Hon skulle få låna min gula mössa. Kanske skulle hon lova, att dansa med den på huvudet nästa vecka, om hon skulle gå vidare. Förutom att mössan skulle vara lyckobringande, skulle den kunna vara ett skydd, en försäkring, för framtida huvudskador.

HEJA LINDA!

IMG_2679

 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Let´s dance med Linda Lindorff

  1. Linda behöver nog all tur hon kan få! Konkurrensen är hård och Wassberg åker nog inte ut i första taget. Mössa eller inte. Jag hoppas Linda inte råkar ut för fler skador och att hon kan hålla sig kvar i programmet ett tag till! Kul att läsa din blogg. Kanske får man se dig i Lets dance?

  2. Björn Ferry som vinnare nästa år? Varför inte Vasaloppsåkaren Jan O Jansson. Slog du Markolio i Vasaloppet borde du kunna klå honom även i Let´s dance!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>