let´s dancefinal med Linda och Wassberg

Jag blir mera och mera imponerad av att Tomas Wassberg är kvar i Let´s dance. Överväldigad, av att han är en så fruktansvärt dålig dansare och ändå röstar så många på honom. Nu är det tre enormt duktiga dansare kvar i tävlingen, förutom Wassberg.

Förra veckan förutspådde jag att Linda eller Nassim skulle bli utslagen. Den senare fick lämna. Den här veckan kan tyvärr Linda ryka. Men hoppas att hon klarar sig. Bianca Wahlgren  Ingrosso eller Elisa Lindström ska då få minst med röster.

Hoppas att alla röstar på Linda nu på fredag. Men också veckan efter. Då blir det en final mellan Tomas Wassberg och Linda Lindorff. Gamle skidlegendaren får vinstbeviset, glasskon. Linda får ett par nya gummistövlar och min gula toppluva.   HAHA

Men usch, jag har en dålig känsla, att Linda har dansat klart efter den här fredagen. Men jag skriver som förra veckan: ” HEJA LINDA ” och publicerar samma bild. Detta ska ge tur igen.

IMG_2679

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>