vm i ishockey 2016

Nu är det dags igen för VM i ishockey. På fredag, 6:e maj, spelar Tre Kronor sin första match. Lettland står för motståndet. Men det är inte säkert att det är något lätt land att möta. Sverige är dock favoriter i sin öppningsmatch, och jag tror att det blir vinst med minst två måls övervikt.

Tyvärr har inte Sverige lyckats få med storheter som Zetterberg, bröderna Sedin och andra superproffs i det här världsmästerskapet. Ryssland och Kanada har starka lag. Men Sverige brukar ha en otrolig förmåga att samla sig och bli en lagmaskin. Jag hoppas på medalj!

Som vanligt är det sommarvarmt lagom till hockey-vm. Man får dra för gardinerna och stänga ute värmen och solen klockan 15:00 den 6 maj. Det är viktigt att putsa rutan på Tv:n också. Chips och lite annat gott, förgyller tittandet. Om man satsar ett par hundralappar på svensk seger mot letterna så finansieras godiset.

Härligt och tillåtet, är det att vara riktigt svensk och heja fram Tre Kronor!

IMG_0968

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>