Semifinal i let´s dance

Ikväll, 13 maj, är det semifinal i dokusåpan ”Let´s dance”. I fredags fick tyvärr Linda Lindorff lämna. De två dansanta, Bianca Wahlgren Ingrosso och Elisa Lindström, gör ikväll upp om en finalplats. I finalen kommer den som går vidare, att få möta Tomas Wassberg. Jag har påstått följande om Wassberg; ”Han är den sämste dansaren någonsin i ”Let´s dance”, men han kommer att vinna”. Jag vidhåller detta. Jag tror att Elisa, som är  ljuvligt graciös och duktig på dansgolvet, åker ut i kväll. Därmed får Bianca spara sina tårar en vecka ytterligare.

Att just Linda lämnade förra veckan är inte konstigt. Hon har ju fullt upp med inspelning av ”Bonde söker fru”. Förra fredagen hade jag chansen att närvara, eftersom Linda bjöd in mig till studion. Men tyvärr hade jag inte möjlighet att åka dit. Det var dumt. Det hade varit roligt, för det är en fantastisk stämning i studion och en stor upplevelse att se ”Let´s dance” i verkligheten.

För tre är sedan, Markoolio vann, hade jag förmånen att få vara på plats, både vid finalen och en gång tidigare.

 

Jag och Markoolio. final Let´s dance 2013-

                 Jag och Markoolio, vid finalkvällen i Let´s dance 2013.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>