Naken-Janne blir SD-politiker

Naken-Janne blir politiker är en rubrik i Expressen den 6 juni. Men egentligen är det Jan O Jansson som engagerar sig i alla de frågor som berör och påverkar samtliga medborgare.

IMG_0188

                        Om man trycker på bilden så går det att läsa texten också! :)

Jag har varit Sverigedemokrat under många år och röstat på partiet vid flera val. Det är det parti som överensstämmer med mina värderingar om att det bland annat ska finnas trygghet, lag och ordning. Den massiva och oansvariga invandringen har på ett drastiskt sätt  förändrat vårt land. Antalet poliser är för få för att möta den ökande befolkningen. Ingen kan väl förneka den eskalerande kriminaliteten med rån, våldtäkter och mord som förändrat livet för många svenska medborgare. Runtom i landets förorter bränns bilar och blåljuspersonal utsätts för stenkastning. Det är inte längre ett tryggt samhälle.

Tryggheten på ett annat plan, det som gäller vård och omsorg, har försämrats. Massinvandringens kostnader är gigantiska. Men om en fattigpensionär vill ha en femtiolapp mera i månaden i pension finns det inte ekonomiskt utrymme. Det är skamligt! Skamligt är det också att sjuka personer får vänta på vård alldeles för länge. Hela vårt sociala skyddsnät som flera generationer varit med och byggt upp raseras succesivt. Vårt land är inte rustat för den massinvandring som skett! Vår finansminister, Magdalena Andersson, verkar ha tränat in ett mantra: ”Det går bra för Sverige”. Men det spelar ingen roll hur många gånger hon säger detta. Det blir inte sant ändå.

Vad gäller lag och ordning måste polisen få mera resurser och rättsväsendet större befogenheter. På senare tid har exempelvis flera uppmärksammade och vidriga gruppvåldtäkter ägt rum i Uppsala. Det fall som fått mest medial uppmärksamhet är den så kallade ”Facebookvåldtäkten”. Tre utländska män våldtog en kvinna. En av männen filmade övergreppet och lade ut på Facebook. Det är fullständigt oacceptabelt att låta dessa våldsbrottslingar vara kvar i landet.  Vår lagstiftning måste förändras så det blir lättare att utvisa. Detta är sunt förnuft för mig och övriga Sverigedemokrater. Det är dessutom kränkande mot våldsoffren när förövarna inte får tillräckligt stränga straff.

Viss invandring kommer vi alltid att ha och så skall det vara. Men de som kommer hit måste integreras i det svenska samhället. Detta för att hålla ihop vårt fina land och för att det inte ska skapas motsättningar mellan olika folkgrupper. Jag känner många invandrare som idag arbetar, gör rätt för sig och har anpassat sig till den svenska kulturen. Massinvandring är dock inte till godo för någon.

Kommer jag att driva  naket och naturism på den politiska agendan nu då? Kanske inte men Sverigedemokraternas och naturismens respekt mellan könen har en samsyn. Tyvärr är det i flera rödgrönstyrda kommuner populärt att i våra badhus ordna speciella tider för textila kvinnobad. Det är fullständigt galet att män och kvinnor separeras i en iver för att anpassa sig till en främmande kultur. Det är inte ett respektfullt agerande utan hjälper till med det kvinnoförtryck som finns bland många av våra invandrande män.

Tiderna har verkligen förändrats. Det är inte speciellt länge sedan som övervägande delen av alla kvinnor solade topless på våra badstränder. Idag är detta mycket sällsynt. Tänk också på att förr kunde en ensam kvinna ligga lättklädd, exempelvis vid ett bostads- eller grönområde, i lugn o ro utan att bli ofredad. Ingen kvinna har den friheten idag. Det har också blivit så eländigt att en viss kategori av män tafsar på kvinnor och unga flickor i badhusen. För en tid sedan anmäldes en våldtäkt i ett av Uppsalas kommunala badhus.

Inte ens naturister känner sig trygga på nakenbaden längre. Under många år levde jag som naturist i Rullsand utanför Gävle. Då kunde alla naturister bada, sola och utföra sina vardagssysslor nakna. Alla var trygga, ingen var rädd för att bli ofredad, utan samtliga levde i harmoni med naturen. Naturistcampingen i Rullsand lades ned år 2003 och det gjordes en textilcamping av den. I 17 år var jag ordförande för naturistföreningen som verkade där. En dag i somras besökte jag  Rullsands nakenbad vilket finns kvar. Det jag såg på stranden gjorde mig upprörd. Aldrig tidigare, närmare ett tusen dagar och oändligt med timmar på nakenstranden, hade jag sett något liknande. Ett tjugotal meter från mig låg en ensam kvinna. Naturligtvis var hon naken på det sanktionerade nakenbadet. Rätt som det var kom ett antal män fullt påklädda och med utländsk bakgrund. Det fanns många nakna kroppar att studera den här dagen för dessa män. Men ganska snart blev den ensamma kvinnan mest intressant för dem. Männen satte sig i en ring kring henne. Kvinnan blev rädd, kände ett starkt obehag och ropade på hjälp. Några av oss kom till hennes undsättning. ”Detta hände ju aldrig förr”, sa hon. ”Nej, det gjorde inte det. Det är det nya Sverige nu!” svarade någon. ”Det Sverige vill jag inte ha”, sa hon.

Det Sverige vill inte heller jag ha! Nej, jag accepterar inte att kvinnor och unga flickor ofredas och våldtas. Jag accepterar inte alla dessa personrån som sker och inte heller alla brott mot äldre och rörelsehindrade .Alla dessa brott är avskyvärda liksom mord och terrorbrott. När det handlar om kriminella invandrare har de inget i vårt land att göra och bör utvisas!  När utvisningsbeslut har fattats ska det verkställas och inte funderas över om förövaren kommer att anlända till ett tryggt land eller inte! Sverige måste sluta att fjolla med de kriminella och istället tänka på laglydiga medborgares säkerhet!

Visst är det väl också märkligt att människor kan komma till vårt land och ta del av välfärden utan att samhället ställer några krav på dem. Min far sa alltid att man ska göra sin plikt innan man hävdar sin rätt. Min far var sosse. Nuförtiden verkar det som att detta inte gäller för socialdemokratin  Jag tror att min far hade röstat på Sverigedemokraterna idag om han levt. Han månade om rättvisa och uppriktighet och ville alla väl. Han tyckte om människor oavsett vilken bakgrund de hade. Men han skulle säkert reagera på att samhällets viktiga grundpelare och det folkhem som fanns, raseras genom massinvandring. Han skulle definitivt tycka att lag och ordning skall råda och att kriminella ska lagföras! Han skulle märka att endast Sverigedemokraterna är det parti som i ett tidigt stadie kan se samhällsutvecklingen, står för ärlighet och arbetar för att motverka segregation. Alla övriga partier vänder kappan efter vinden och sätter in åtgärder när det är för sent. Det senaste exemplet på detta är det otäcka terrordådet i Stockholm. Förslag till åtgärder duggar tätt nu från alla partier. Nu kommer liknande och kloka förslag som Sverigedemokraterna framfört för flera år sedan. Varför vände inte de andra partierna kappan rätt tidigare för. Och varför lyssnade inte de andra på Sverigedemokraterna som för flera år sedan kunde ge en konsekvensbeskrivning av den ansvarslösa massinvandringen. Då hade det fruktansvärda terrordådet i Stockholm kanske inte inträffat! Det var ju rent bedrövligt hösten 2015 när det vällde in människor. Ingen kontroll vad gällde ålder eller identitet gjordes. Nu ser vi konsekvenserna av detta. Många av de som har kallats ensamkommande barn är vuxna och en del personer har flera identiteter registrerade hos svenska myndigheter Förutom att det är svårt att hålla koll på kriminella, betalar det svenska naiva samhället ut flerdubbla bidrag till vissa personer. Våra gemensamma skattepengar slösas alltså bort! Pengar som vi istället skulle kunna använda i skolan, vården  förbättringar för fattigpensionärer  etc.

Vad gäller kyrkopolitiken kommer jag att verka för, att vi ska vara stolta över och vara rädda om våra kristna traditioner och våra kyrkor. Vi behöver inte moskéer och jihad (det heliga kriget). Jag vill att kulturarvet efter våra fäder skall bevaras!

 

 

Underbart

2011-04-16_Blasippa_8385x[1]

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>