Dags för en förändring, på riktigt

Att det går bra för Sverige får vi ofta höra av representanter för regeringen. Inte sällan hör vi även från vissa håll att det aldrig varit tryggare i vårt land. Men är det verkligen så? Vårdköerna ökar för var dag, skolresultaten sjunker, vi får allt flera fattigpensionärer och arbetslösheten ökar, speciellt bland invandrare. Mord, våldtäkter, personrån, hot och våld mot poliser, bilbränder och stenkastning mot bussar och utryckningspersonal sker ständigt.

Frågan är vad som är det viktigaste just nu. Kanske är det den allt grövre kriminaliteten. Jag hörde en polischef som pratade om, att det måste ske något nu om vi ska kunna stoppa den upptrappade kriminaliteten. Det är förstås enorma summor som det kostar samhället för alla brott, grova och mindre grova, som begås. Om vi ska komma tillrätta med brottsligheten måste vi satsa än mera än vad vi gör nu. Det är otroligt viktigt att lag och ordning återupprättas. Människor ska kunna känna sig trygga i vårt samhälle. Ingen ska behöva känna en ständig oro över att bli utsatt för ett brott.

För sjuka personer är den ökande kriminaliteten inte den viktigaste frågan. Det är förstås hur sjukvården fungerar. De allt längre väntetiderna för att få läkarvård är förödande för en del. Massvis av planerade operationer skjuts upp eller ställs in. Vårdförloppet för en cancersjuk person kan dra ut på tiden så länge att sjukdomen blir så allvarlig att den blir obotlig.

IMG_0581

Sverige var inte förberett på den massiva invandringen, framförallt hösten 2015, som har skett! En fruktansvärt ansvarslös invandringspolitik har givetvis lagt grunden för att vårt samhälle inte längre fungerar som vi önskar. Våra utanförskapsområden blir allt flera. Vi behöver många flera poliser och betydligt flera som arbetar inom vården. Skolan måste bli bättre och fattigpensionärerna måste få drägliga levnadsvillkor.

Faktum är också att arbetslösheten måste gå ned. Men att konstruera arbeten, lätta jobb, är ingen lösning. Det är fullständigt vansinnigt att företagande får sådana pålagor att man tvingas lägga ned eller etablera sig i ett annat land. Välutbildade svenskar flyttar utomlands eftersom villkoren är betydligt bättre än här hemma. De tas emot med glädje i det nya ”hemlandet” och de börjar arbeta redan första dagen och bidrar därmed till landets ekonomi. I Sverige ersätter vi våra duktiga, exempelvis ingenjörer, med analfabeter vilka kommer att tära på våra gemensamma statsfinanser. Det borde väl alla förstå att en välutbildad person som arbetar på en industri, som är en ”mjölkkossa”, måste vara bättre för vårt land än en bidragsberoende analfabet som rensar sly två timmar i veckan och för övrigt är sysslolös

Det behövs ingen högre examen för att förstå att vi måste ha en välfungerande och välmående  industri och hänga med i utvecklingen för att vi ska kunna ha råd med bra sjukvård, skola och polisväsende. Det ger inget klirr i statskassan genom att ha anställda inom vården eller som lärare, poliser, brandmän, fängelseplitar etc. Men det är ett måste om vårt samhälle ska fungera på ett betryggande sätt. Inte blir det färre fattigpensionärer heller om det än blir tusentals som arbetar heltid  med att rensa sly.

Det finns ljusglimtar och det går att se positivt på framtiden. Men då måste vi alla hjälpas åt att vända detta. Det gär inte att bara prata om att vilja förändra. Vi måste ha en förändring på riktigt och det får vi med en Sverigedemokratisk regering.

sol-sonriente-8[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>