En dröm kan bli verklighet hösten 2018

Socialdemokraterna och miljöpartiet har kommit överens om att höja pensionen för alla fattigpensionärer. Dessutom har de beslutat att verka för att BB i Sollefteå åter ska öppnas.

Nej, det var bara en dröm som jag hade. Jag blev klarvaken när jag hörde att ensamkommande asylsökande kan få en ny chans, att få stanna i vårt land och studera på gymnasiet. Det var ingen mardröm jag hade tyvärr! Ofattbart men sant. Det lönar sig att demonstrera om man inte är svensk medborgare. Under flera månader demonstrerade ju hundratals illegala invandare i syfte att få stanna i vårt land. I Sollefteå med omnejd har svenska medborgare och skattebetalare demonstrerat under lång tid, för rätten att åter ha ett närliggande BB. Larmrapporter hör vi dagligen om hur vårt lands fattigpensionärer far illa, i och med de bedrövligt dåliga ekonomiska förutsättningarna.

Givetvis kommer det att  kosta  oss skattebetalare stora summor för att försörja de ensamkommande som nu  förmodligen kommer att få stanna. Det är förunderligt att inte flera personer reagerar och anser, att våra gemensamma skattemedel, i första hand, ska gå till svenska medborgare. Det vore inte orimligt om staten skulle skjuta till pengar till landstinget i Västernorrland för att åter kunna öppna BB-avdelningen  i Sollefteå. Det är heller inte någon utopi att se till att vi inte längre ska ha, eller i framtiden kommer att få några fattigpensionärer.

Men för regeringen (och för vissa allianspartier) är det tydligen inte viktigt med trygghet för de som ska bli föräldrar och för äldre personer som kämpat en stor del av livet för ett stabilt socialt skyddsnät. Det är dags för alla att reagera på detta. Om du tycker att svenska skattemedel, i första hand, ska gå till svenska medborgare ska du rösta på Sverigedemokraterna i nästa val. Viktigt att tänka på också att allianspartierna inte är överens i flera frågor. Vill du verkligen ha en förändring är Sverigedemokraterna enda alternativet. Kanske kommer jag att  njuta av en ljuvlig dröm som visar sig vara sann i september 2018.

2011-04-16_Blasippa_8385x[1]

Jag arbetar för ett rättvist samhälle. Det behövs en förändring på riktigt!

Jag verkar för ett rättvist samhälle. Det behövs en förändring på riktigt!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>