Gott nytt år!

IMG_1140

Gott nytt år önskar jag alla. Det kommer att bli ett viktigt och spännande år när det gäller politiken. Jag hoppas att människor har insett att samhällsutvecklingen i vårt land inte är bra. I höst finns det möjlighet för alla röstberättigade att påverka framtiden till det bättre.

Vi kan inte ha ett samhälle där bilbränder, personrån och våldtäkter har fått en acceptans och  blivit så vanligt att knappt någon reagerar. I lokalmedia kan man läsa: ” Det var ett ganska lugnt dygn. Få bilbränder och endast två personrån samt en våldtäkt”.  Dessutom står oftast att läsa: ” Ingen är gripen”.  Det är otäckt när polisen inte har resurser att ta fast förövarna. Ordningsmakten har fullt upp med alla mord som sker. Även de attentat som de själva utsätts för, tar stora resurser i anspråk. Bedrövligt att polisbilar sprängs och poliser knivhuggs.

Det måste ske en förändring för att få tillbaka det Sverige vi en gång hade. Ett land där vi alla åter kan känna trygghet. Äldre ska kunna gå ut, utan att riskera att bli rånade. Kvinnor ska kunna röra sig fritt i samhället, utan att bli våldtagna av en stor grupp illasinnade män. Naturligtvis vill vi också få tillbaka tryggheten, att om vi behöver läkarvård ska den finnas där. Det är inte okej att köerna till sjukvården blir allt längre och att cancersjuka inte hinner få vård i tid. Det är heller inte vettigt att blivande föräldrar ska känna oro inför ”den stora händelsen”.

Polis och rättsväsende måste få mera resurser och större befogenheter. Företrädare för polisen säger idag samma sak som Sverigedemokraterna under många år förespråkat; flera poliser, kameraövervakning på offentliga platser och hårdare straff för, framförallt, de grövre brotten.

Inom sjukvården måste det också ske förändringar. Personalen ska inte behöva gå på knäna så de blir sjuka och utslitna. Många lämnar sjukvården och detta drabbar förstås även patienterna. Det måste åter bli attraktivt att arbeta inom vårdyrkena. Personalen måste få bättre villkor såsom flera kollegor, bättre arbetstider, fortbildning och högre löner.

Det finns många områden som kan bli bättre i vårt Sverige. Naturligtvis kan alla tänka efter en stund om varför det blivit så här och hur vi ska lyckas med en förändring. När tankarna landat kan man ge ett nyårslöfte. Lite sent, nejdå det fungerar även nu. Mitt nyårslöfte är det samma som det varit en tid, vart fjärde år, att rösta på en förändring på riktigt, nämligen Sverigedemokraterna. Jag har en positiv framtidstro och är helt övertygad om att vi kan vända den negativa samhällsutvecklingen. Men ska vi lyckas måste Sverigedemokraterna få inflytande i politiken!

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>